Monday, 12 January 2015

Liebster Awards






Bismillah.


Scroll punya scroll shoutbox nampak ASMA kata anda di tag -.-" Terfikir pulak ni mesti giveaway or contest apa-apa ni. Terharulah jugak ada orang tag kita. Hahahaha apapun terima kasih.

Soalan dari ASMA : 





Jawapannya :

1. Sejujurnya pegang phone. Hehehe kalau tak pun cari phone. Huahuahua

2. Solat subuh ? Er er biarlah rahsia dengan Allah ;)

3. Hm aku tak suka sangat lagu-lagu ni. Tapi aku ada minat MAHER ZAIN :D sebab tu nama belog aku peminatsetiamaherzain.

4. 18 tahun la. Sudah besar.

5. 16/3/1997. Kenapa nak bagi hadiah ke ?

6. Semestinya guna laptop. Kalau guna phone memang susah.

7. I'm married :D hahaha jk jk. RAHSIA

8. Zaman bila crush.Kalau suka terus bagitau la. HAHA

9. Tak minat langsung sebab tak pernah faham apa yang mereka cuba sampaikan -.-"

10. Bersukan? Semestinya. Aku STREET WORKOUT. Taktau? Search dekat youtube.

11. Kalau boleh bagi rating, 7/10. Sebab lagu lagu dia comel. 



SOALAN UNTUK HAMPA YANG DI-TAG. JANGAN MARAH :P


1. Apa pandangan hampa dekat blog saya?
2. Selalu hampa bangun pukul berapa? Jangan tipu jangan :P
3. Kenapa anda memilih untuk berblogging? Kenapa tak buat benda lain je?
4. Anda suka kucing? Ke takut?
5. Jika diberikan Rm10k apa yang anda akan buat dengan duit tu?
6. Jika ada seseorang yang serius dengan anda dalam hubungan adakah anda nak sia siakan dia? JUJUJURJUJUJUR. HAHA
7. Antara kawan dengan family ,mana yang lebih rapat dan berguna?
8. Anda cerewet bab makanan? Terutamanya perempuan.
9. Boleh anda istighfar sat? Hehehehe
10. Agak-agaka kan dah cukup belum amal hampa or kita?
11. Anda pernah disakiti? share lah sikit. Jangan malu2.

JENGJENG ! 





6 comments:

  1. Suke blOg anta . Keep in tOuch yaww .

    Ukhuwahfillah

    ReplyDelete
  2. amboi anuar.. hahaha.. malam sat yaya warwarkan jawapan. hahaha

    ReplyDelete
  3. nahhhhhhh
    http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/2015/01/1-la-from-blogger-mohammad-anuar.html
    heheh thanks =)

    ReplyDelete
  4. ehh ade lagik liebster award ni ye..igtkan dah abis main dah..huhu

    btw salam ziarah dari saya ;)

    ReplyDelete
  5. hi :)
    blog anda menjadi 'mangsa' review. ;D

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/01/review-mereka-yang-awesome-part-3.html

    ps: best jugk main2 jwb soaln cmni. btw umur kita sma. haha tua dah kn :p

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete