Sunday, 17 August 2014

Hi Asrama. Hi Trial SPM


Bismillah.


Salam semua. Nampak perubahan blog anuar kan? Hehe suka simple sebenarnya. Dah nekad nak buat simple-simple macam ni. Tapi nanti nak edit bagi nampak kemas lagi. 

Sekarang dah pukul 1.38. Arghhh asrama menunggu. *bt teruk, asrama dekat penang jugak . Dalam pukul 3.00 macam tu aku balik lah. Nak tunggu lagi 2 minggu baru balik. Tapi rasa tak balik kot, sbb trial. 

So, have a nice day for you all and wish me luck for my trial. Make doa for me.

Thank you.

16 comments:

  1. samela kite :) all the best! insyaAllah, boleh ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe sama ka? Aaaaa kita baru balik dari asrama ni .

      Delete
  2. ah berdebar debar nak trial ni T.T btw good luck. do the best ok :)

    marilah kita sama sama mengecapi kejayaan dunia akhirat heh dah serupa buat rumusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha soalan power2 kot.kbat lah katakan. Cehhh ayat bm

      Delete
  3. All d best dik ! Senang kalau kita betul-2 usaha . Pahit dulu baru manis :)

    ReplyDelete
  4. all the best :)

    biar simple tapi cool.

    ReplyDelete
  5. good luck with your trial.
    spm is not everything but everything start with spm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betoi2. Segala galanya bermula dari spm. takdak spm takdak lah pengajian seterusnya kan ?

      Delete
  6. Good luck adik!
    Do ur best!

    Selamat pulang ke asrama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh thanks sis :D Skrg dah selamat pulang ke rumah :P Cuti merdeka.

      Delete